Ajándék

2020.12.31. 14:00

Laptopot kaptak a legjobb tanulók Karcagon

Egy-egy laptoppal ajándékozta meg a Karcagi Tankerületi Központ a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindhárom tagintézményének egy-egy szorgalmas, tehetséges diákját az ünnepek alkalmából.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az ajándékokat Plósz Csilla intézményvezető adta át a gyerekeknek. A járványügyi helyzet miatt most az ünnepségen a diákok szülei, osztályfőnökeik, tanáraik nem lehettek jelen.

Plósz Csilla elmondta, a laptopot azok kaphatják meg, akikre a tagintézmények nevelőtestülete szavazott szorgalmuk, magaviseletük, verseny-és tanulmányi eredményeik alapján. A Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményből Bihari Bence Dániel nyolcadik osztályos tanuló vehette át az ajándékot jó tanulmányi és sporteredménye, szorgalma, közösségi munkája alapján.

Baláti Boglárka Evila, a Kováts Mihály Tagintézmény hetedikese kitűnő tanulmányi eredményéért és diákönkormányzati munkája elismeréseként kapta a laptopot.

Nagy Emese, az Erkel Ferenc AMI tanulója három komoly országos versenyen elért fődíját ismerték el az ajándékkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában