Galériával

2021.01.15. 10:30

Félezer horgászjegyet kaptak a Tisza-tó körüli kórházak

Mintegy tizenötmillió forint értékben, ötszáz darab horgászjegyet ajánlott fel a környező kórházak dolgozóinak a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. még tavaly november végén.

Ujvári László

20210114 Tiszafüred A Tisza-tavi Sporthorgász Kft ötszáz db horgászjegyet ajánlott fel a környező öt kórház dolgozóinak Fotó: Ujvári László ÚN

Január 14-én délelőtt a tiszafüredi Horgászati Központ előtt került sor a felajánlott Tisza-tavi horgászjegyek átadására.

– Hálával és köszönettel tartozunk azoknak, akik saját egészségüket kockáztatva is helytálltak és helytállnak ezekben a nehéz időkben. Örömünkre szolgál, hogy elfogadták felajánlásunkat, amely hozzájárulhat a megfáradtak testi-lelki felfrissüléséhez – fogalmazott Hegedűs Gábor, a társaság ügyvezetője.

A kórházanként száz-száz darabos horgászjegy-felajánlásból öt, a Tisza-tó körül működő kórház kapott, a szolnoki, a karcagi, a debreceni, az egri és a miskolci intézmények.

Elhangzott, hogy a most átvett ajándékutalványokat a kórházvezetők saját belátásuk szerint oszthatják szét. A beváltás egyetlen feltétele az érvényes állami horgászengedély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában