Molnár Lajos Milán szerettei miatt regisztrált a vakcinára

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója, Molnár Lajos Milán is regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra.

Mészáros Géza

Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Agóra ügyvezetője

Fotó: Csabai István

– A koronavírus a világon minden ember bőre alá befészkelte magát. Testileg és lelkileg egyaránt károkat okoz – vélekedik Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója.

– Sokan szerencsésen túlestek rajta, míg mások jelenleg is szenvednek tőle, vagy éppen személyes érintettségük révén tragédiaként élik meg. Habár száz százalékig én sem bízom a vakcinában, mégis úgy vélem, annak jóval nagyobb a kockázata, hogy aki nem oltatja be magát, az potenciális vírushordozó lehet, és veszélyeztetheti a szeretteit, környezetét – hangsúlyozta.

Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Agóra ügyvezetője
Fotó: Csabai István

– Az én családomban is vannak idősek, és az egészségügyi rizikócsoportba tartozó emberek, de a munkám is olyan, hogy sok személyes kapcsolattal jár. Úgy gondolom, nagy a felelősségem a szűkebb pátriám, és a társadalom felé is. Regisztráltam magam, de közben egy antitestvizsgálatot is elvégeztetek, ami kimutatja, hogy átestem-e már a fertőzésen. Annak tükrében pedig még mindig eldönthetem, hogy beadatom-e magamnak a vakcinát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában