Videóval

2021.01.26. 11:30

Tartósélelmiszer-adományt kapnak a rászorulók Szolnokon

Közel két tonna adományt adott át kedden Szalay Ferenc polgármester és Ligeti József önkormányzati képviselő a Humán Szolgáltató Központ által koordinált Szolnok Segít Program számára.

Köllő Judit

Fotó: Mészáros János

– Ehhez a programhoz Ligeti József képviselő úr is csatlakozott, aki az Auchan áruházat megkeresve két tonnányi tartósélelmiszer-adományt szerzett be – mondta Szalay Ferenc polgármester.

Az adományok közt rizs, búzaliszt, illetve száraztészta is szerepel. A Szolnok Segít Programon keresztül ezekkel szeretnék támogatni az itthoni rászorulókat és a horvátországi károsultakat egyaránt.

– Ha baj van, nem mindegy hányan segítünk, ezért fontos, hogy a problémák kezelésében együtt gondolkodjunk. Nagy köszönettel tartozunk az intézmény dolgozóinak, hogy szívükön viselik azoknak a sorsát, akiknek a legtöbbet kell segíteni – tette hozzá Szalay Ferenc.

Fotó: Mészáros János

Ligeti József önkormányzati képviselő a legnagyobb élelmiszerláncok egyikét felkeresve igyekezett segíteni.

– Németh János, az Auchan Magyarország igazgatója felkeresésemre szívesen állt a kezdeményezés mellé. Az adomány egy része a Horvátországi földrengés károsultjainak megy, másik részét pedig a Szolnok Segít Program osztja majd ki a rászorulóknak – mondta el a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában