Játék

2021.02.13. 11:30

A rendszeres mozgásra buzdítanak Jászberényben

Karantén Túlélő Mozgásterápia néven újabb sportos játék indult a városban.

Illés Anita

A család apraja-nagyja részt vehet a programban, melyben mindenki megtalálja a saját motivációját. Ez lehet a sport, az egészség, a játék és az ajándék is.

– A járvány miatt felborult hétköznapokban szeretnénk elősegíteni a családok életében a rendszeresség, a kötelességtudat, a szorgalom és a szolgálatkészség fejlesztését.

A családok otthon maradnak, egyre zárkózottabbak lesznek, csökken az új dolgok megismerése iránti igényük, ezért igyekszünk motiválni őket az elinduláshoz.

– Minden nap csak egy fél órát mozogjunk, de azt rendszeresen – mondta Patakiné Kocza Anita, a Jászkerület Nonprofit Kft. munkatársa, a program szervezője.

Február 28-ig ugyanazokat a szúrópontokat kell felkeresni a városban, mint az adventi futáskor. Igazolólap birtokában lehet futni, sétálni. A duplázó szerda kivételével egy nap egyszer teljesíthető a táv. A résztvevők az élményen túl ajándékot kapnak. Minél többször teljesítik a távot, annál nagyobb a jutalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában