Közgazdasági Diákolimpia

2021.03.22. 11:30

Jól elboldogultak a számtengerben a kisújszállási diákok

Többen is bejutottak az országos döntőkbe.

Daróczi Erzsébet

Sikeresen szerepeltek a Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola tanulói (Fű Tamara Sára, Csapó Zsuzsa, Kolláth Dorina – mindhárman 11 SZA –, Kun Tamás, Földesi Nikolett – mindketten 1/13 PÜ) a Közgazdasági Diákolimpián. Közülük Kun Tamás (felkészítő tanár: Magyar Ágnes) 92 százalékos eredményével bejutott az angol nyelvű országos döntőbe.

Az MNB Pénzmúzeuma és a Pénziránytű Alapítvány rendezte BankCode 2021 elnevezésű versenyre pedig két csapat nevezett az iskolából: a Tigriscápák (Kerekes Laura, Horváth Lili, Kisari Kitti) és a Telikassza (Murnyák Milán, Regéczi Dóra, Nagy Viktória) – mindannyian 11 SZA. A Tigriscápák (felkészítő tanárok: Hírmondóné Tőkés Erzsébet és Magyar Ágnes) ott lehetnek az áprilisi országos döntőben.

A Legyél te is pénzügyi junior klasszis! megméretésen a Ztime csapat (Simon Dzsenifer, Gönczó Regina, Erdei Tamás, Kapitány Bence – mindannyian 11 SZA) megyénk legjobbjaként került be az országos döntőbe. Felkészítő tanárok: Hírmondóné Tőkés Erzsébet és Magyar Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában