Szolnok

2021.03.19. 09:34

Virtuális térben rendezik meg az Internet Fiestát

Huszonkettedik éve már, hogy a könyvtárak márciusban az Internet Fiestára készülnek.

Rimóczi Ágnes

A rendezvénysorozat idén is elkezdődött, a programok március 25-ig várják az érdeklődőket – tekintettel a helyzetre – virtuális térben. Jász-Nagykun-Szolnok megyében tizenegy település kapcsolódott az országos rendezvényhez, összesen 55 programot kínálnak az intézmények. Szolnokon a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény öt intézményegysége huszonöt online programot kínál öt helyszínen az érdeklődőknek.

– A Verseghy Ferenc Könyvtár, a Hild Viktor Könyvtár, a Szandaszőlősi- és Tallinn fiókkönyvtárak, valamint a Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár munkatársai egyaránt különleges programokkal készülnek az érdeklődők számára. Kiemelném a Verseghy Ferenc Könyvtár hasznos online előadását, mely egy aktuális témáról, az internetes vásárlásról szól majd. Emellett felhívjuk a figyelmet az online tanulásra a könyvtárak segítségével, s olyan feladatokat állítottunk össze, amely a tanulási folyamatot játékos formában segíti elő – foglalta össze a programokkal kapcsolatban Vona-Gődér Krisztina.

Az intézmény kommunikációs és közönségkapcsolati referense hozzátette, hogy a programok részletei megtalálhatók az intézmény honlapján, Facebook oldalain és YouTube csatornáján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában