Galériával

2021.04.26. 11:30

Ezek a cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat az elmúlt héten

Jégeső hullott Szolnokon, két személyautó ütközött össze Jászberényben, szépkorúak és gondozók táncolva dacolnak a járvány ellen Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Vágó B. Endre

Hamarosan elindulnak a „Bástya-sétány” kivitelezési munkái, melynek előkészítéseként márciusban, a Zagyva medrének érintett területén fakivágási munka zajlott. Cikkünkben az akkor megkezdett munkálatok apropóján arra kerestük a választ, hogy néz majd ki a fejlesztések végén a megyeszékhely legújabb övezete a Tisza és a Zagyva találkozásánál.

Fotó: Vágó B. Endre

Az április a szeszélyes időjárásáról híres, nincs ez másképpen idén sem. Szolnokon április 20-án délelőtt jégeső hullott, erről egyik olvasónk küldött fotókat szerkesztőségünknek.

Fotó: Beküldött fotó

Összeütközött két személyautó április 20-án reggel 7 óra körül Jászberényben, a Rákóczi úton. Az egyik utcából kikanyarodó személyautó sofőrje nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó másik autónak, és összeütköztek.

Fotó: Police.hu

Az alig négy és fél perces zenés klipben az intézet munkatársai, illetve a bentlakásos otthonok idős lakói, illetve a gondozási ellátásban érintett szépkorúak táncolnak. Vidáman hirdetve a világjárvánnyal és annak járulékos problémáival szembeni dacos ellenállást.

Az E.ON Hungária Zrt. április 22-én délelőtt tájékoztatott arról, hogy Szolnok belvárosában áramszünetre kell számítania a lakosságnak, mely érinti a közlekedési jelzőlámpákat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában