JÁSZKUNSÁG

2021.05.14. 07:00

Ezen a héten lezárul a Területi Prima-gála közönségszavazása

A héten lezárul a területi Prima-jelöltek középdöntős versenye. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei elnöksége idén ősszel már tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Területi Prima-gálát. Tíz kategóriában három-három jelölt jutott be a középdöntőbe.

Kovács Berta

Dr. Lits József

Fotó: Mészáros János

A kategóriánként leginkább elismerésre méltónak ítélt jelöltekre az Új Néplapban megjelenő szelvényeken lehet voksolni.

Középdöntős szavazólap az Új Néplap keddi lapszámában jelent meg utoljára, a szelvényeket pedig május 15-ig kell eljuttatni a VOSZ megyei irodájába (Szolnok, Óvoda u. 2.) vagy az Új Néplap ügyfélszolgálatára (Szolnok, Boldog Sándor István körút 10., földszint 1.).

Tíz kategória legtöbb szavazatot kapott, döntős jelöltjei indulnak a következő körös megmérettetésen, ahol szintúgy az önök szavazatai alapján dől el, kik lesznek az idei területi Prima díj várományosai. A lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélik oda a legkiválóbbaknak a jelentős pénzjutalommal járó elismerést a szeptemberben megrendezendő gálán.

– Örömteli, hogy olyan sokan még soha nem kísérték figyelemmel az első körös szavazást, mint az idén – nyilatkozta dr. Lits József, a VOSZ megyei elnöke.

– Közel egy hónappal ezelőtt már látszott, hogy jelentős számban érkeztek be szavazólapok. Jellemző viszont, hogy sokan az utolsó pillanatig gyűjtögetik a szelvényeket, és az utolsó pillanatban adják le – tette hozzá.

Dr. Lits József
Fotó: Mészáros János

A nagy érdeklődés már a jelölések összegyűjtése idején megmutatkozott. Az összes Prima-kategóriában a korábbiakhoz képest többszörös ajánlás érkezett, a megye valamennyi szegmenséből, így feladta a leckét a középdöntős harminc díjra érdemes kiválasztása.

A megyei területi Prima díj évek óta az egyik legjelentősebb elismerés térségünkben, értékét, rangját az adja, hogy ez az elismerés független a hatalomtól, politikai irányultságtól, civil személyek jelölik szűkebb környezetük elismerésre méltó kiválóságait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában