összefogás

2021.05.22. 19:00

Járhatóbbá tették a külterületi utakat Kőtelken

Példaértékű a helyi gazdák összetartása.

Rimóczi Ágnes

A helyi gazdák összefogásával tették rendbe a falu külterületi földútjait.

– A téli időszakban mindig egyeztetünk a helyi gazdákkal, hogy vannak-e őket érintő, önkormányzati beavatkozást igénylő dolgaik. Így például az utak menti cserjézési munkákat mi végezzük el, a közelmúltban pedig az útjavításhoz járultunk hozzá. A munkálatokat Márkus Zoltán gazdálkodó szervezte meg, nagyjából húszan vettek részt benne, és természetesen örömmel segítettünk nekik – számolt be róla hírportálunknak Lovász Tibor.

A polgármester egyúttal köszönetét is kifejezte a gazdálkodók felé, mint mondta: jó érzés, hogy ennyire pozitív volt a hozzáállásuk.

– Különböző munkagépekkel, traktorokkal érkeztek, míg az önkormányzat a földet biztosította, amit szétterítettek és elgrédereztek. Ezáltal járhatóbbá váltak az utak, ami nagyban megkönnyíti a munkájukat. Egyébként példaértékű az összetartásuk, ezért a kezdeményezéseikhez az önkormányzat is szívesen csatlakozik – hangsúlyozta a településvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában