tájékoztatás

2021.05.21. 14:28

Június 1-től újra fizetős lesz a parkolás Szolnokon

Az országos dátummal ellentétben, a megyeszékhelyen csak június első napjától lesz ismét díjköteles a parkolás.

Szoljon.hu

Az NHSZ Szolnok közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a közelgő dátumra.

– Szalay Ferenc polgármester úr döntése értelmében Szolnokon (az országos május 25-i dátumtól eltérően), csak június 1-től kell újra fizetni a parkolásért! – írják posztjukban.

Az aznap életbelépő változásokról is írtak:

 • A kedvezményes lakossági parkolási engedély (regisztrációs díj) 2021. évben térítésmentes. A 2020. évre váltott lakossági parkolási engedélyek (korábbi néven lakossági parkolási bérlet) érvényességi ideje automatikusan 2021. december 31-re módosul.
 • A rendszámhoz kötött zónás/kombinált parkolóbérletek díjai változatlanok maradnak, továbbra is a 2020. évi árak az érvényesek.
 • 2021. évtől kizárólag csak havi parkolóbérletek vásárolhatóak, de lehetőség lesz egyszerre több hónapra érvényes bérlet megváltására is!
 • A parkolóbérletek a Belvárosi Ügyfélközpontban vagy a weboldal Ügyfélkapu menüpontján keresztül vásárolhatók meg, várhatóan jövő hét közepétől! A rendszer megnyitásának pontos időpontjáról később tájékoztat a társaság.
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában