Galériával

2021.05.12. 19:55

Több mint száz család kapott tisztítószereket Szolnokon

Összesen száztizennégy hypot, felület- és kézfertőtlenítőt, valamint maszkot tartalmazó csomagot osztottak ki szerdán.

P. Pusztai Nóra

Több mint száz hátrányos helyzetű családnak adományozott tisztítószereket tartalmazó csomagokat dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, valamint a Fidesz és a KDNP szolnoki önkormányzati képviselőcsoportja. A szerdai Hangya úton tartott sajtótájékoztatón az országgyűlési képviselő elmondta, több állomásra osztva járják végig azokat a településrészeket a Motor utcától a Katona József utcáig, ahol hátrányos helyzetű családok élnek.

– Nemcsak a veszélyhelyzet idején, hanem folyamatosan keressük a lehetőséget, hogy helyi közösségeken segíthessünk – tette hozzá.

Összesen száztizennégy hypot, felület- és kézfertőtlenítőt, valamint maszkot tartalmazó csomagot osztottak ki szerdán.

– Bár az oltások hatására javulnak a mutatók, de a járvány itt van velünk. A maszkviselés, távolságtartás és a folyamatos fertőtlenítés szabályait be kell tartanunk – hangsúlyozta.

Tasnádi Zoltán, Fidesz közgyűlési frakciójának vezetője a sajtótájékoztatón kiemelte, olyan csomagokat állítottak össze az itt élők számára, amik valódi segítség a családnak. A vírushelyzet teljes megoldása az oltás, de a védekezésben fertőtlenítésre is jelentős szerep hárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában