videóval

2021.06.18. 13:30

A szolnoki Sipos Orbán iskola oktatói és diákjai is táncoltak

A Szolnoki SZC Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégium oktatói és diákjai is csatlakoztak ahhoz a nemzetközi kihíváshoz, amely a tánc nyelvén fejezi ki a boldogság és összetartozás érzését, még a nehezebb helyezetekben is.

Szoljon.hu

Forrás: Részlet a videóból

Az online oktatásban részt vevő diákok már nagyon vágytak a közösségre, továbbá a közös élményekre – tájékoztatott Pogány Attila, a Szolnoki Szakképzési Centrum kommunikációs referense. Király Judit, az iskola testnevelője érezte meg a fiatalokban a hajlandóságot, és vállalta fel, hogy a tanulók és oktatók közös táncán keresztül az iskola közösségi tereibe, tanműhelyeibe, tantermeibe és a kollégiumba a lüktető ritmus segítségével visszavarázsolja az iskolai életet.

Valamennyi résztvevő örömmel és lelkesedéssel vett részt az előkészületekben, a napi szintű gyakorlásban. A fülbemászó dallam, az egyszerű, eredeti törzsi ritmus és tánclépések hihetetlen erővel kapcsolták össze a közösséget és hitelesen továbbítják az üzenetet, amely végigsöpört a világon, a közösség erejével biztatva ezzel is a csüggedőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában