Galériával

2021.06.15. 19:30

Fogadáson búcsúzott az önkormányzat a végzősöktől Jászfényszarun

A fogadáson Győriné Dr. Czeglédi Márta polgármester emléklapot adott át a tanulóknak.

Illés Anita

Búcsú fogadást szervezett az önkormányzat a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyolcadikos diákjainak kedden délután az iskola ebédlőjében. A Himnusz közös eléneklését követően Nagy Tímea végzős tanuló szívhez szólóan szavalta el Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét.

Az eseményen Győriné Dr. Czeglédi Márta polgármester köszöntötte az iskolától búcsúzó diákokat, az osztályfőnököket és az intézmény vezetőségét.

– Jászfényszaru iskolapadjaiból nagyon messzire el lehet jutni, ha van az emberben kitartás, értelem és érzelem. Nem elég az ész, az érzelmi intelligencia, szív és szent akarat is fontos – adta útravalóul a tanulóknak. Azt kérte a fiataloktól, hogy merjenek nagyok és büszkék lenni magukra, családjukra és városukra, ami visszavár mindenkit.

A fogadáson a polgármester emléklapot adott át a tanulóknak. Örömmel vehették kézbe az Osztálynaplót, az Új Néplap kiadványát, amit Dr. Voller Erika jegyzőtől kaptak meg a végzősök. A pohárköszöntő után vacsorával ért véget rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában