Elismerés

2021.06.25. 13:19

Idén a Kötivízig kapta a Szolnok Családbarát Munkahelye díjat

Szalay Ferenc polgármester levélben gratulált az igazgatóságnak.

Szoljon.hu

Lovas Attilának, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatójának levélben gratulált Szalay Ferenc polgármester

Fotó: Archív / Mészáros János

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivízig) nyerte el idén a Szolnok Családbarát Munkahelye elismerő címet. Szalay Ferenc, a megyeszékhely polgármestere levélben értesítette Lovas Attilát, a Kötivízig igazgatóját, egyúttal kifejezve gratulációját – olvasható az igazgatóság oldalán.

„Idén is lehetőség nyílt arra, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata elismerje azon szolnoki munkáltatókat, akik a munka-magánélet egyensúlyát támogató, családbarát szemlélet megvalósulását szem előtt tartó működésükkel hozzájárulnak a város családbarát személetének erősítéséhez, és vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik családbarát gyakorlatukat” – írta levelében a város első embere.

Lovas Attilának, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatójának levélben gratulált Szalay Ferenc polgármester
Fotó: Archív / Mészáros János

Szalay Ferenc megköszönte az igazgatóság vezetésének azon törekvését, hogy a Kötivízig „ne csak munkahely legyen, hanem egy közösség is, ahol a munkavállaló a gondoskodó intézményi struktúrában a biztonság, egyediség, fontosság érzését is megtapasztalhatja”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában