Eszközök

2021.06.02. 07:00

Játékokat kapott gyermeknapra az óvoda és az iskola Tiszasülyön

Az eszközöket az önkormányzat adományozta gyermeknapra.

Kovács Berta

Dósa Klára iskolaigazgató veszi át a játékokat Nagy Richárd polgármestertől a nyolcadikos diákokkal

Forrás: Beküldött fotó

Játékokat kapott a Tiszasülyi Vackor Óvoda és a Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola Tiszasülyi Tagintézménye. Az eszközöket az önkormányzat adományozta gyermeknapra.

– Múlt héten hosszan gondolkodtunk, hogy vállalkozzunk-e gyermeknapi rendezvény megszervezésére, de akkor még elég képlékenynek tűntek a járványhelyzettel kapcsolatos szabályok. Végül úgy döntöttünk, az erre szánt összegből inkább játékokat vásárolunk az intézményeknek – számolt be róla Nagy Richárd polgármester.

– Az óvodásoknak lábbal hajtható kismotorokat vettek, a hasonló játékok ugyanis már nagyon elöregedtek, több nem is volt már használható, alkatrészeik cserére szorultak volna, de 20-30 éves játékokat már nem érdemes javítgatni. A kicsik emellett tépőzáras ütős labdajátékokat is kaptak. Az iskolásoknak csocsóasztalt, Gazdálkodj okosan! társasjátékot, sakktáblát és labdákat vettünk.

Dósa Klára iskolaigazgató veszi át a játékokat Nagy Richárd polgármestertől a nyolcadikos diákokkal
Fotó: Beküldött fotó

A gyereknapi adományt csütörtökön vehették át az intézmények vezetői a gyerekek jelenlétében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában