Galériával

2021.06.11. 08:00

Rendhagyó ballagást tartottak Karcagon

Az épületekbe a szülők nem léphettek be.

Daróczi Erzsébet

Rendhagyó ballagási ünnepséget tartott csütörtökön a karcagi Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium. Az épületekbe a szülők nem léphettek be, csak az udvaron adhatták át virágaikat gyermekeiknek.

Az ünnepségen Palkó Fanni 11. d osztályos tanuló búcsúzott a végzős évfolyamoktól, a ballagók nevében pedig Kökény Róbert 12. d osztályos tanuló, majd a végzős osztályok képviselői emlékszalagot kötöttek az iskola zászlajára, majd ezt követően az ereklyéket átadták a 11. évfolyam képviselőinek. A ballagó diákokat Gánóczy Ferenc, a 12. d osztályfőnöke búcsúztatta.

A jelen helyzet sajnos nem tette lehetővé, hogy a szokásos gépes felvonulással búcsúzzanak a végzősök a várostól, így jelképesen, az udvaron felsorakozott munkagépek kürtjét szólaltatták meg, ezzel köszöntek az alma matertől, majd a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulóknak Gyökeres Sándor igazgató adott át jutalmakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában