frissítve

2021.06.25. 17:23

Zivatarokra és jégesőre is lehet számítani a Jászkunságban

Az érintett területeken hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

FRISS 21:48:

Megváltozott szintű meteorológiai riasztás. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat Másodfokú (narancs) szintű riasztást adott ki zivatar veszélye miatt Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye területére.

FRISS 19:17:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar veszélye miatt harmadfokú (vörös) riasztást adott ki Békés megye, Csongrád-Csanád megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye területére – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Korábban írtuk:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye területére pénteken délután.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a megyében hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában