jászapáti

2021.07.20. 07:00

Hétvégén rendezik a Jászsági Randevút

Július 24-én és 25-én rendezik meg a több évtizedes hagyományokkal rendelkező Jászsági Randevút, melynek fővédnöke idén prof. dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere lesz.

Illés Anita

Fotó: Illés Anita

Mihály Béla látványtervező, keramikusművész a hetvenes években álmodta meg és indította útjára a népszerű programot. Emléktáblájánál koszorúzást tartanak szombaton délelőtt a sportpályán, ahol ezt követően átadják a felújított Dósa-kúriát. A kulturális események sorát kiállítások nyitják meg.

A jó ebédhez szól a nóta műsor után fellép többek között a Kávészünet zenekar, Vincze Lilla és Pitti Katalin. A programot a „Játékos hagyomány” elnevezésű, népművészetet és hímzéskultúrát népszerűsítő játékpark is gazdagítja. Este néptánc- és operettgála Peller Károllyal és az Operett-Musical Voices Társulat előadóival, majd tűzijáték szórakoztatja a közönséget.

Vasárnap zenés mesejátékkal folytatódik a rendezvény, valamint gyerekfoglalkozással, táncházzal és vigassággal várják a családokat. A Jászsági Randevú zárásaként Pápai Joci ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában