útinform

2021.07.17. 08:05

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat a Jászkunságban

Összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform szombati összefoglalójában jelzi, hogy a 4-es főúton,

- Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt – egy rövid szakaszon – lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek.

- Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont és a Tiszapüspök csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)

- Kicsit távolabb, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.

A 311-es főúton, Cegléden, a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a város központja felé.

A Jászalsószentgyörgy-Tiszasüly összekötő úton felújítás miatt a 11-es km-nél, a Millér-csatorna hídját lezárták. Kerülni Jászkiséren keresztül lehet. (3226-os jelű út).

Kompközlekedés, kamionstop:

A Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között továbbra is szünetel az átkelés.

Ezen a hétvégén (07.17-07.18), szombat 15:00 és vasárnap 22:00 között lesz tiltott a 7.5 tonnánál nehezebb tehergépkocsik közlekedése. A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig, vagy az első lerakóhelyig júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is elmehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában