Galériával

2021.07.07. 19:58

Sokszínű programok várják a Tiszafüredre látogatókat

Egy időpontban, Tisza-tavi Napok néven, összevonva rendezik meg idén a Tisza-tavi Halasnapokat és a TÓMÉK Fesztivált július 7-én Tiszafüreden.

Szoljon.hu

20210707 Tiszafüred Látványos felvonulással kezdődötta Halas napok rendezvénysorozata. fotó: Mészáros János Új Néplap

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal és Tiszafüred Város Önkormányzata által meghirdetett rendezvény július 11-ig tart. Az ötnapos eseményen a szervezők kézműves-és élelmiszeripari termékek gazdag kirakodó vásárával, kulturális és a könnyűzenei programokkal várják az odalátogatókat.

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere a rendezvény kapcsán elmondta, Tiszafüred törekvése az, hogy a természeti látnivalók és folyamatosan fejlődő szolgáltatások mellett – a turisztikai szezon hátralévő részében – érdekes programokat is kínáljanak a turistáknak.

Július 7-én, szerdán 16 órától ünnepélyes megnyitóval, 17 órától pedig a Tiszafüredi Halasnapok felvonulásával vette kezdetét a város vadonatúj főterén a programsorozat. A felvonuláson tizennégy kitűnő magyar művészeti csoport vett részt, akik már alig várták, hogy egy év kényszerű kihagyást követően – hiszen tavaly elmaradt a Halasnapok – ismét a karneváli hangulat legyen meghatározó Tiszafüred utcáin.

A Főtér – Fő út – Kossuth tér – Tariczky sétány – Ady Endre út – Halas tér útvonalon, a karneváli menetben igazi mesés meglepetés is várta a gyerekeket, így érdemes lesz ellátogatni a családoknak július 7-étől Tiszafüredre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában