MÁV Zrt.

2021.07.21. 09:17

Szolnokot és Ceglédet is érintik a menetrendi változások

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon július 24-től 29-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, mert Abony és Szolnok között pályakarbantartást végeznek.

Szoljon.hu

Budapest, 2020. október 26. Kõbánya alsóra érkezik a MÁV KISS emeletes motorvonata Monorról. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Róka László

Július 24-én és 25-én a (16709-es számú) Fonyódra tartó Napfürdő Expresszvonat Szolnok helyett 6:07-kor Ceglédről indul – olvasható a MÁV Zrt. közleményében.

A Szolnok felől utazóknak 6 perc átszállási lehetőségük lesz Cegléden a Szolnokról 5:40-kor induló (2879-es számú) G50-es vonatról. A Napfürdő Expresszvonat Cegléd–Fonyód viszonylatban változatlan menetrenddel, emeletes KISS motorvonattal közlekedik.

A Fonyódról 18:36-kor induló 16708-as számú Napfürdő Expresszvonat július 24-én Szolnok helyett csak Ceglédig közlekedik. Cegléden átszállási lehetőség lesz Szolnokra induló (2888-as számú) Z50-es vonatra, amely Szolnokra 22:24-kor érkezik. A vonat Fonyód–Cegléd viszonylatban változatlan menetrenddel, KISS motorvonattal közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában