Galériával

2021.07.04. 11:55

Szórakozva jótékonykodtak a családi és sportnapon Jászfényszarun

A belépő tisztálkodási szer vagy tartós élelmiszer volt.

Illés Anita

„Adok-kapok, szórakozva jótékonykodok” mottóval szervezett családi és sportnapot a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete és a Jászfényszaru VSE. Az adománygyűjtő rendezvényen számos kreatív, szórakoztató és sportprogram, vidám hangulat várta a résztvevőket szombaton délután a jászfényszarui sportpályán. A belépő tisztálkodási szer vagy tartós élelmiszer volt, amelyet a nap végén a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adott át az egyesület.

A családi nap a mozgás jegyében telt, kilenc állomáson rengeteg sport és ügyességi feladatot teljesítettek a gyerekek. Négy Exatlon sportoló, Kővári Viktor, Halász Vivien, Somhegyi Krisztián és Böjte Dávid biztatta a fiatalokat, hogy a legtöbbet hozzák ki maguktól. A kihívásokkal teli erőpróbán volt többek között gyerek öttusa, Exatlon, amerikai foci, kézilabda, foci, gym stick, tánc és társasjáték is. A versenyzők természetesen nyereményben részesültek.

Ezenfelül megannyi élménnyel gazdagodtak a résztvevők, hiszen sokan kapcsolódtak be a különböző kézműves, zenés, táncos foglalkozásokba, a Jászfényszarui Tűzoltó Egyesület vagy éppen a Lumina Cornu Szerepjáték Klub bemutatójába. A finom falatokról sütikészítő anyukák gondoskodtak, akik nemcsak jelenlétükkel támogatták a programot, hanem egy tálca saját készítésű süteménnyel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában