Jászkunság

2021.07.26. 11:30

Több baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Frontális karambol történt a 32-es úton, egy ember életét vesztette a 4-esen történt balesetben, ismeretlen férfi holttestét sodorta a Tisza Szolnokra – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy személyautó haladt Szolnok irányából Jászberény felé a 32-es úton csütörtökön délután, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a két sofőr és egy utas súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy vasárut szállító kamion Abony felől haladt, amikor a felüljáró tetején áttért a szemközti sávba, ahol egy kisteherautóval ütközött. A balesetben a kistehergépkocsi utasa megsérült, míg a sofőr életét vesztette. A kamion sofőrje nem sérült meg. A rendőrök több órán át, teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Fotó: Donka Ferenc

„Beszélj a földdel, és az megtanít téged” – így szól a felirata annak a márványborítású keresztnek, melyet egy törökszentmiklósi házaspár állíttatott a napokban az egykor sűrűn lakott, mára elnéptelenedett Alatkán. Az egykori virágzó tanyavilágnak a hatvanas évek téeszesítése vetett véget, melynek során szó szerint lerombolták a tanyákat.

Farkas Mária és Turcsányi Imre a kereszt előtt, melyet az egykori alatkai tanyavilágban élők emlékére állíttattak saját földjükön
Fotó: Beküldött fotó

Kétségbeesett rákóczifalvi olvasók keresték fel szerkesztőségünket a minap, miután a kisvárosban az elmúlt hetekben tíznél is több felnőttkorú házi macska tűnt el a portákról. A településen olyan hírek is felröppentek, miszerint szervezett bűnözői hálózat állhat a rejtélyes macskaeltűnések hátterében.

Egy egyelőre ismeretlen 20-30 év körüli férfi holtteste sodródott Szolnokra a Tisza felső szakaszáról vasárnap délelőtt. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Fotó: A szolnoki szabadstrand Facebook oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában