Szolnok

2021.07.01. 16:00

Világzenei koncertek várják az éjszakai fürdőzőket

Felüdülés a testnek, desszert a léleknek. Ezt ígérik a szervezők azzal a rendezvénysorozattal kapcsolatban, melynek a Véső Úti Strandfürdő ad majd otthont a nyáron.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Csabai István

Az Alt Productions kulturális szolgáltató és a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. együttműködésében megvalósuló három alkalmas program célja, hogy a népzenei örökséget modern stílusjegyekkel ötvözze új minőséget létrehozó együttesek, előadók által. Ahogy az a programról szóló csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a koncerteken örömzenéből nem lesz hiány.

– Számos szolnoki és vendégzenekar szórakoztatja a strandra kilátogatókat.

– Július 17-én a Makám együttes és a Folk on 45 duó lép fel, július 31-én a Szantál együttes és a The crazy rouges zenekart hallhatjuk, augusztus 14-én pedig a Desperado’s, a Valami swing trió és a Cimbaliband nyújt különleges élményt.

A július 31-ei programmal csatlakoztunk a Strandok éjszakájához, ráadásul aznap délután négykor egy gyermekprogrammal, egy zenés-mesés hangszerbemutatóra is várjuk a családokat – részletezte az eseményeket Papp Béla, a szervező Alt Productions és sportcentrum kft. munkatársa. Mindezekkel a programokkal az eseménysorozat igazán családias lesz, hűen a létesítmény hangulatához.

– Fürdőnk, amellett hogy sportos, családias is. Ahogy eddig is, a jövőben is ezt a hangulatot szeretnénk fenntartani, ehhez kiváló program ez a világzenei koncert. Igyekeztünk a belépőjegyeket is családbaráttá tenni, reméljük, sokan élnek a különleges program lehetőségével – hangsúlyozta a tájékoztatón Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Kft. ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában