Galériával

2021.08.31. 17:28

Díszünnepségen ismerték el a jászsági pedagógusok munkáját

A 2020/2021-es tanév utolsó napján, augusztus 31-én a Jászberényi Tankerületi Központ tanévzáró ünnepséget tartott a jászapáti Pájer Antal Művelődési Házban, ahol pedagógusnapi kitüntetéseket adtak át.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A díszünnepségen Mészárosné Vas Márta, a tankerületi központ szakmai igazgatóhelyettese köszöntötte a tagintézményvezetőket, pedagógusokat, meghívott vendégeket. Felidézte a mögöttünk hagyott nehéz időszakot, amit a világjárvány okozott az életünkben.

– Az oktatás, nevelés közös munka, ahol a társadalom, a család és a pedagógus csak együtt töltheti be feladatát a gyermekek, s mindannyiunk érdekében

– mondta megnyitó beszédében Zsemberi Zoltán.

A tankerületi igazgató rámutatott, hogy a járvány hónapjai átértelmezték a tanulást és ez a nehéz időszak jobban tudatosította a családokban, hogy mennyire fontosak a pedagógusok.

Köszönetét és háláját fejezte ki kollégáinak a helytállásért, sok erőt és türelmet, kitartást, örömet kívánt a pedagógusoknak. A köszöntők sorában Farkas Ferenc polgármester és Borbás Zoltán a megyei közgyűlés alelnöke méltatta a pedagógusok nemzetépítő munkáját. Pócs János országgyűlési képviselő üdvözletét Mészárosné Vas Márta tolmácsolta. Az eseményen köszöntötték azokat a tanárokat, tanítókat, akik 2019-ben és 2020-ban állami elismerésben részesültek.

A tankerületi központ pedagógusnapi díjait kapták a 2020/2021-es tanévben:

Kirják Zsoltné, Baráth Béláné, Tóthné Barna Csilla, Nagyné Földvári Ildikó, Dr. Érsek Attila, Majorné Gulyás Krisztina, Balláné Gál Judit, Bodnárné Juhász Ágnes, Nagy Emese, André Ferenc Mihályné, Jakus Sándor Ferencné, Selyemné Kovács Anna Mária, Gerhát Károly, Bíró Attiláné, Gonda Éva, Válenti Borbála, Halgatné Iványi Edina, Ördögné Legény Sarolta, Harnosné Balázs Krisztina, Szabó Marianna, Birinyi János, Molnárné Pete Marianna, Gálné Sas Anikó, Pásztorné Molnár Andrea, Fülöp Erzsébet, Krakóczki Zsuzsanna, Goda Istvánné, Urbán Krisztina, Póczné Szemán Eszter, Szabó Tímea, Petrics Anna, Nagy Dávid, Szántai Tiborné, Vígh Tamás, Hajnal Anikó, Móczó Erika, Novákné Berényi Katalin.

Az ünnepségen közreműködtek a Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, Sas Dániel zongoraművész és tanítványa Farkas Márk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában