Jászkunság

2021.08.02. 11:30

Három halálos baleset is bekerült a legolvasottabb hírek közé

Három személyautó ütközött össze a 4-es főúton, úthenger ütötte el egy kisteherautó sofőrjét Mezőhéknél, az abonyi Kállai Ambrus megalkotta a Knight Rider sorozat beszélő autóját – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy gyomaendrődi lakos közlekedett egy személyautóból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel július 29-én. A sofőr áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott érintőlegesen ütközött egy Debrecen felől érkező személygépkocsival, ami az ütközés erejétől az úttest melletti szántóföldön állt meg. A járműszerelvény ezután frontálisan karambolozott egy szintén Debrecen irányából érkező személyautóval. A baleset következtében a járműszerelvény utasa a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Nyársapát felől haladt egy 24 tonna üdítőt szállító kamion július 30-án, amikor a vele szemből érkező furgon áttért a másik sávba és frontálisan ütköztek. A baleset következtében a furgon vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Halálos baleset történt Mezőhék lakott területén kívüli bekötőúton július 28-án a reggeli órákban. Egy kisteherautó vezetője az úton álló jármű csomagtartójában pakolt, amikor egy úthenger eddig tisztázatlan körülmények között elütötte. A Volkswagen Caddy vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Ki ne emlékezne a nyolcvanas évek legendás sorozatára, a Knight Riderre. A rosszfiúkat nyakoncsípő bőrkabátos akcióhős és csodaautójának kalandjait hazánkban is milliók követték figyelemmel az elmúlt évtizedek alatt. Az ikonikus epizódok rajongója az abonyi Kállai Ambrus is, aki a közelmúltban építette meg a széria főszereplőjének beszélő autóját, K.I.T.T.-et.

Fotó: Mészáros János

Egy nyergesvontató közlekedett Fegyvernek irányából Szolnok felé július 30-án. A sofőr elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt az úttest melletti murvás részére, ahol megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközve, az oldalára borult. A kamion sofőrje súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában