családi nap

2021.08.28. 09:28

Izgalmas éjszakai programokat szerveztek a jászberényi állatkertben

Pénteken családi napot rendeztek a Jászberényi Állat- és Növénykertben, éjjel pedig az Állatkertek Éjszakája várta a kicsiket és a nagyokat.

Illés Anita

A gyerekek nagyon élvezték az éjszakai programokat

Fotó: Pesti József

Mozgalmas volt a nap pénteken a Jászberényi Állat- és Növénykertben. A pandémia időszakában végzett áldozatos munkájuk elismeréseként családi napot tartottak az egészségügyi és szociális területen dolgozóknak. A rendezvényt az önkormányzat az állatkert és a Jászkerület Nonprofit Kft. együttműködésével szervezte meg.

A programot többek között játszóház, a gyűjtemény lakóinak látványetetése, állatbemutató, bábszínház, a Musicum zenekar koncertje színesítette. Cigányzene kíséretében finom ebéddel vendégelték meg a résztvevőket.

A gyűjtemény idén is csatlakozott az Állatkertek Éjszakája programsorozathoz, ezúttal is izgalmas kalandokkal várták a gyerekeket és felnőtteket. Bemutatták a nagyragadozók éjszakai életét, és látványetetéseket is tartottak. A fénycsapdás rovarmegfigyelés, az éjjeli lepkék csodálatos világa is sokakat vonzott. Az est egyik varázslatos élményeként mesés fényruhába öltöztették az Arborétum lombkoronáját.

A gyerekek nagyon élvezték az éjszakai programokat
Fotó: Pesti József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában