MŰHELYMUNKA

2021.08.06. 15:00

Különlegességeket készítettek a diákok Kisújszálláson

A projekt során megismerkedtek különböző nemzetek és kontinensek jellegzetes ételeivel.

Daróczi Erzsébet

Véget ért az „Ízek világa, a világ ízei” elnevezésű pályázat megvalósítása az Illéssy Sándor Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Tóth László tehetségműhely-vezetőtől megtudtuk, a kezdeményezés célja az volt, hogy folytassák az iskolában az előző tanévben újraindult gasztronómiai tehetségműhelyt. A tanuló diákok közül tizenketten vettek részt a műhelymunkában.

A projekt során megismerkedtek különböző nemzetek és kontinensek jellegzetes ételeivel.

Készítettek egy rövidfilmet az iskola tankonyhájában, ahol a saját szemszögükön keresztül mutatták be a foglalkozásokon megismert ételek készítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában