Jászkunság

2021.08.23. 11:30

Mutatjuk az elmúlt egy hét legolvasottabb híreit

Halálra gázoltak egy kerékpárost Törökszentmiklóson, lenyűgöző látványt nyújtott a szolnoki légi bemutató, három olimpiai érmesét köszöntötte Szolnok – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Halálos kimenetelű közúti baleset történt Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos út és a Pánthy Endre út kereszteződésénél augusztus 19-én. A balesetben egy teherautó és egy elektromos kerékpáros ütközött, melynek következtében a kerékpáros a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Tartalmas programokkal készültek az államalapítás ünnepére Jász-Nagykun-Szolnok megye települései. Cikkünkben a megye több városának programjait gyűjtöttük össze.

Országos szinten is kiemelkedőnek számító légiparádét tartottak pénteken Szolnokon. A 18 órakor kezdődő bemutatón több helikopter emelkedett a levegőbe a Tisza-parton. Többek között öt H-145M, két Mi-24, egy-egy Mi-17 és AS 350B típusú helikoptert, valamint három Zlin kiképző repülőgépet is láthattak a nézők.

Fotó: Mészáros János

Fehér vacsora címmel rendeztek találkozót a szolnoki Kossuth téren augusztus 15-én este. A szervezők célja, hogy a város apraja-nagyja együtt töltsön egy estét, mert fontos a találkozás és hogy jól érezzük magunkat.

Fotó: Csabai István

A Szolnoki Kajak-Kenu Klub kajakosa, Bodonyi Dóra, akit immár férjezett nevén, Hadvina Dóraként ismerhetünk, olimpiai bajnoki címet nyert a négyes tagjaként, párosban pedig egy bronzérmet gyűjtött be. A Szolnoki Dózsa két vízilabdázója, Angyal Dániel és Nagy Viktor pedig a férfiválogatottal állhatott fel a dobogó alsó fokára a Japán fővárosban. Őket köszöntötték augusztus 15-én a szolnoki városházán.

Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában