Útinform

2021.08.11. 07:00

Mutatjuk, hogy a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Összegyűjtöttük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál, a 92-es km-nél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

Az M44-es autóút, Tiszakürt ideiglenes körforgalom és a Kunszentmártoni csomópont közötti szakaszát elzárták a forgalom elől, és a járműveket a 44-es főútra terelik az autóút újabb szakaszához kapcsolódó építési munkák miatt.

A 4-es főúton,

 • Burkolatot javítanak a 72-es és 81-es km közötti szakaszon. Cegléd és Abony között ezért félpályás korlátozásra és jelzőőrös irányításra kell készülnie a közlekedőknek.
 • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt – egy rövid szakaszon – lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek.
 • Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont, valamint a Tiszapüspöki csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át a 114-es km-nél.
 • Kicsit távolabb, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
 • A 311-es főúton, Cegléden, a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a város központja felé.

  Jászladány és Tiszasüly közötti úton a 11-es km-nél lévő Millér-csatorna hídját lezárták, mert felújítják. Kerülni Jászkisér felé lehet. (3226-os jelű út)

  Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

  Kompközlekedés, kamionstop:

  A Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között továbbra is szünetel az átkelés.

  A kamiontilalom ezen a hétvégén (augusztus 14-15.) szombaton 15 órától vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig, vagy az első lerakóhelyig júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is elmehetnek.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában