útinform

2021.08.26. 09:24

Mutatjuk, hogy a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Összegyűjtöttük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

Az M44-es autóutat Tiszakürt és Kunszentmárton között lezárták, mert a 44-es főúti Tiszakürt csomópontban építési munkákat végeznek. A forgalmat a 442-es főút – 44-es főút útvonalra terelik, Cserkeszőlőn keresztül. (40-49 km)

A 4-es főúton,

 • Abony és Szolnok között, a 93-as km-nél, a Záhonyi felüljárón és környezetében burkolatjavítási és szegélyépítési munkák zajlanak. Félpályás forgalomkorlátozást vezettek be, napközben munkaidőben jelzőlámpa irányít. Hétvégente, és éjszakánként a korlátozást feloldják, de csak 40km/h sebességgel lehet áthaladni a szakaszon.
 • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt a Törökszentmiklós felé tartó oldalt – egy rövid szakaszon – lezárták, a forgalmat a szembejövők oldalára terelik, ahol irányonként egy-egy sávon haladnak a járművek.
 • a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
 • Törökszentmiklósnál, a 4-es és a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspök csomópont közötti szakaszt építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóúti szakaszra terelik át. (114-es km)
 • A 311-es főúton,

 • Nagykáta és Farmos között, a 6-os km környezetében a vasúti kereszteződést és annak környezetét építik át. Az augusztus végéig tartó munkánál félpályás lezárást vezettek be, és szükség esetén jelzőőrök irányítanak.
 • Cegléden, a Jászberényi úton, a kertészet közelében kerékpárutat építenek. A 33-as km közelében, az M4-es autóút felől érkezők terelőúton juthatnak el a városközpont felé.
 • A Jászladány és Tiszasüly közötti úton a 11-es km-nél lévő Millér-csatorna hídját lezárták, mert felújítják. Kerülni Jászkisér felé lehet. (3226-os jelű út)

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában