Videóval

2021.08.02. 13:02

Szembe ment az M4-esen, visszavillogott mikor jelezték, hogy nagy a baj

Lassan trenddé válik a forgalommal szemben autózás.

Szoljon.hu

Forrás: A Magyar Közút videója

Népi sport lett a forgalommal szembeni közlekedés? – teszi fel a kérdést Instagram oldalán a Magyar Közút. A kérdés teljesen jogos, hiszen egyre több autós cselekszik hasonlóan.

Szinte nem telik el úgy hét, hogy a kamerák nem rögzítenének hasonló jelenetsorokat. A legijesztőbb az, hogy az esetek többségében nem arról van szó, hogy valaki véletlenül rossz irányban hajtana fel az adott útszakaszra, hanem ezek a sofőrök valamilyen oknál fogva úgy döntenek, hogy megfordulnak az autópályán és forgalommal szemben közlekednek általában a következő kihajtóig, tehát teljesen tudatos akciókról beszélhetünk.

A legfrissebb ilyen eset az M4-es autópályán történt, július 25-én. Az esetet rögzítő sofőr miután észlelte, hogy a másik autós a forgalommal szemben közlekedik, lassított és elkezdett villogni rá, próbálta megállítani, hogy jelezze a bajt. A másik autós válaszreakcióként visszavillogott rá, mintha ő menne a megfelelő haladási irányba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában