jászkunság / budapest

2021.08.30. 15:24

Több megyei szakembert is kitüntettek a fővárosban

Több megyei szakember is rangos kitüntetést vehetett át péntek este a Pesti Vigadóban Kásler Miklós minisztertől és Rétvári Bence államtitkártól még az augusztus huszadikai állami ünnephez kapcsolódóan.

MTI/ÚN

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült: Hegyiné Mladoniczki Éva, a Szandaszőlősi Általános Iskola és AMI intézményvezetője; dr. Kovács Éva fogorvos, a szolnoki önkormányzat egészségügyi és bölcsődei igazgatóságának igazgatóhelyettese.

Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést vehetett át a Pesti Vigadóban Sas Dániel Zoltán zongoraművész, a Jászapáti Rácz Aladár Zeneiskola igazgatója.

Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott: Béres Zoltán, a Szolnoki Kistérségi többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény háziorvosa; Csetényi Mihály, a csépai Petőfi Sándor Általános Iskola nyugalmazott matematika–kémia szakos tanára; Gál Gábor, a Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI intézményvezetője; Kalmárné Szász Julianna, a Szolnoki Szegő Gábor Általános Iskola intézményvezetője; Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentő- szervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltség vezető mentőtisztje; Sándorné Pólik Róza, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Szociális és Fejlesztő Központja Szolnoki Családok Átmeneti Otthonának intézményvezetője.

Bessenyei György-díjjal tüntették ki Fróna Katalint, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közművelődési módszertani tanácsadóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában