Szolnok / galériával

2021.09.20. 07:00

Fenntartható közlekedési eszközökkel ismerkedtek a Tiszaligetben

Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, amely résztvevők számára tudás és élmény alapú szemléletformáló volt.

K. J.

20210919 Szolnok Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a "Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében" programot, amely résztvevők számára tudás és élmény alapú szemléletformáló volt. A szervezők célul tűzték ki a fenntarthatóságot szolgáló elektromos közlekedési eszközök megismerését, a Jövő Mobilitása Szövetség közreműködésével. Bárki kipróbálhatta az elektromos kerékpárokat, rollereket, gépjárműveket. Az esemény végén Szalai Ferenc polgármester átadta a "Közlekedj fenntarthatóan!" rajzverseny díjait, illetve 1 db kerékpár talált gazdára a résztvevők között. Fotó: Kiss János ÚN.

Fotó: Kiss János

A szervezők célul tűzték ki a fenntarthatóságot szolgáló elektromos közlekedési eszközök megismerését, a Jövő Mobilitása Szövetség közreműködésével. Bárki kipróbálhatta az elektromos kerékpárokat, rollereket, gépjárműveket. Az esemény végén Szalai Ferenc polgármester átadta a „Közlekedj fenntarthatóan!” rajzverseny díjait, illetve egy kerékpár talált gazdára a résztvevők között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában