Jászkunság

2021.09.20. 09:00

Ezek a cikkek voltak a legolvasottabbak az elmúlt héten

Elhunyt az egyik sofőr a ceglédi hármas karambolban, zebrán gázolt halálra egy gyalogost egy teherautó Martfűn, a lakosság segítségét kérik egy Tiszában talált holttest azonosításában – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy busz előzése közben karambolozott egymással két autó a 441-es úton, Cegléd és Nyársapáti között szeptember 18-án. A baleset következtében az egyik autó vezetője, egy 31 éves férfi a helyszínen meghalt, a másik autó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.

Fotó: Donka Ferenc

Szeptember 18-án Martfű város emblematikus jelképévé vált „A” gyár látogatására várták az érdeklődőket. A rendezvényre érkezők bejárhatták a ma már csak logisztikai raktárként üzemelő épület összes emeletét.

Fotó: Tömösközi Károly

Egy tiszavárkonyi lakos teherautóval gázolt el egy zebrán áthaladó gyalogost Martfűn, a Szolnoki út és a Május 1. út kereszteződésénél szeptember 18-án reggel. A baleset következtében a gyalogos a kórházba szállítást követően elhunyt.

Még júliusban találtak rá a vízirendőrök egy Tiszában sodródó holttestre Szolnokon, egyelőre nem tudták azonosítani, ebben várják a lakosság segítségét.

Szeptember 15-től a Kossuth tér 1. és 9. szám alatti önkormányzati épületekben ügyfélfogadási időben maszkot kell viselniük az ügyfelek részére nyitva álló területen dolgozó alkalmazottaknak. Ugyanez érvényes minden olyan helyiségben, ahol ügyintézés, ügyfélfogadás zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában