fejlesztés

2021.10.30. 21:00

A piac bővítését is tervezik Tiszapüspökiben

A buszforduló már elkészült.

M. R. E.

Befejeződött a település központjában álló buszforduló építése Tiszapüspökiben, a Volán-járatok már újra használhatják a területet.

– Megrendeltük a gesztenyefákat, nyolcat szeretnénk el­ültetni a buszfordulóhoz, mindenképpen még ebben az őszi időszakban.

A két és fél méteres fák várhatóan még a héten megérkeznek – tájékoztatta hírportálunkat Bander József polgármester. Hozzátette, a következő lépcsőfok a maradék zöldterület parkosítása lesz, miközben gondolniuk kell a közvetlenül a buszforduló mellett álló piac bővítésének lehetőségére is.

– Pályázati lehetőség nyílik piacterek kialakítására, fejlesztésére, tehát a mostani állagmegóvó munkákat továbbgondolva, abban bízunk, hogy meg tudjuk valósítani a korábbi terveinket, mégpedig a piacterünk bővítését. Úgy gondolom, jó döntés volt, hogy nem betonoztuk le az egész területet, ennek a piactér bővítésénél majd hasznát vehetjük – hangsúlyozta.

Hozzátette, a területen önkormányzati forrásból egy húsz férőhelyes kerékpártárolót is építenek még az idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában