Beruházás

2021.10.14. 13:00

Biztosan megépül a tanuszoda Tiszafüreden

Az építkezés várhatóan a jövő évben kezdődhet el.

Ujvári László

Gyál, 2017. november 22. Gyerekek a járási tanuszodában Gyálon az átadóünnepség napján, 2017. november 22-én. A csaknem 350 millió forintból megvalósult fejlesztés során egy 15-ször 25 méteres, 1,9 méter mély, 26-28 fokos vízhõmérsékletû medence, valamint egy 6-szor 10 méteres, 0,8 méter mély, 30-32 fok vízhõmérsékletû tanmedence épült meg. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Nemrég jelent meg az a kormányhatározat, mely arról is rendelkezik, hogy Tiszafüreden egy tanuszoda épül a közeljövőben – ezt Ujvári Imre polgármester jelentette be az elmúlt hétvégén tartott családi napon.

A városvezető elmondta: a határozat szerint az előkészítési fázist ez év november végéig le kell zárni, és várhatóan a következő évben kezdődik meg az építkezés. Jelen állás szerint a Lipcsey park járóbeteg-szakrendelő felőli végén fog megépülni az abádszalókihoz hasonló, hiánypótló létesítmény.

Ujvári Imre polgármester tájékoztatott a részletekről
Fotó: Ujvári László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában