Jászkunság

2021.10.18. 12:00

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak a legtöbbet olvasóink múlt héten

Egy ember életét vesztette a Tiszaburánál történt balesetben, holtan találtak lakásán egy füstmérgezésben elhunyt férfit Jászapátin, új szolgáltató biztosítja a távfűtést Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A hatvan év körüli férfi, és a nála csaknem tíz évvel idősebb felesége 2019-ben több mint harminc tő vadkendert neveltek abádszalóki albérletük kertjében, azért, hogy később azzal kereskedjenek. A házaspár a Holland Királyságból magukkal hozott vadkendermagokat előbb cserépbe ültették és a házban nevelték, majd a „palántákat” kiültették az udvar hátsó részébe, és ott gondozták őket.

Lesodródott az útról, és a szántáson állt meg egy autó Tiszabura térségében, az Abádszalók felé vezető 3216-os út 31-es kilométerénél október 13-án reggel. A személyautó nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, lesodródott az úttestről és a szántóföldön állt meg, melynek következtében a hátsó ülésen utazó személy az autóból kirepült és a helyszínen elhunyt.

Fotó: Abádszalók ÖTP

A versenyen 14 csapat 8 helyszínen mérte össze tudását a szakterülettel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretekből. A versenyt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a „Körös” KTA nyerte, második a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO csapata, míg harmadik helyezett Hajdú-Bihar megyéből a Cívis KTA lett.

Fotó: police.hu

Október 11-én délelőtt füstmérgezésben meghalt egy 25 éves férfi Jászapátin. Az elhunyt férfi édesapja elmondta, fia kollégái hívták fel telefonon, hogy nem ment be dolgozni. A munkatársak kimentek a házhoz, füst szagot éreztek, így betörték az ajtó ablakát, hogy bejussanak. Ezután hívták vissza az édesapát a tragikus hírrel, hogy fia már nem él.

Ebbe a kályhába gyújtott be a férfi
Fotó: TV2 Tények

Október 15-én reggel hat órától az Alfa-Nova Kft. helyett az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) lesz a megyeszékhely távhőszolgáltatója. A városházán megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón jelen volt Lázár Mózes, az MVM OTSZ Zrt. vezérigazgatója, és dr. Kiss Csaba, az MVM Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában