halloween

2021.10.28. 07:00

Rémisztő sétára indulnak csütörtök este Túrkevén

Halloweeni hangulatban telnek a napok a településen.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Shutterstock

Fotó: Evgeny Atamanenko

A Tök-jó-napok rendezvénysorozat keretében folyamatosan kínálnak valami szellemes vagy éppen tökös programot az érdeklődőknek a Madarász Károly Művelődési Házban.

A hét töklámpások készíté­sével kezdődött, a legötlete­sebb alkotásokat díjazták is. Szerdán a tökös ételek kerültek a középpontba, a vállalkozó kedvű háziasszonyok vagy éppen férfiak házi készítésű süteményekkel, finomságokkal nevezhettek a gaszt­romegméretésre.

A csütörtöki nap sem telik eseménytelenül, délután három órától jelmezversenyt rendeznek, majd Ki mit tud?-on mutathatják be ügyességüket, tehetségüket a gyerekek és felnőttek. Ráadásként töklámpásokkal indulnak egy rémisztő sétára a legbátrabbak, s este töklámpást gyújtanak majd.

Október 29-én, pénteken délután három órától tökkiállításra várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal előtt, a Petőfi téren. A rémisztgetés ezen a héten tehát megengedett, sőt kötelező Túrkevén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában