fotózás / galériával

2021.10.23. 11:59

Szolnokiak tették szebbé a sérült gyermeket nevelő édesanyák napját

Lencsevégre kaptak huszonöt sérült gyermeket nevelő anyukát szombaton a Moment apartmanban. A Hős anyák fotózás felhívására szolnoki vállalkozások, butikok, a szépségiparban tevékenykedők fogtak össze, hogy különlegessé varázsolják az édesanyák napját.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Kiss János

– Egyebek mellett Százhalombattáról, Budapestről, Érdről, Debrecenből, Jászberényből is jelentkeztek a felhívásunkra. Alapvetően idén huszonegy anyuka kiválasztása volt a cél, de amint közzétettem a kezdeményezés részleteit, fél órán belül túl is szárnyaltuk a terveket. Példaértékű összefogás alakult ki. A városban számtalan vállalkozás csatlakozott. Voltak, akik ruhákat, kozmetikai szolgáltatást, masszázst, ebédet, vagy kisebb nagyobb meglepetést ajánlottak fel – mesélte Kiss Ágnes, a nap szervezője, Ádám Ati édesanyja.

A fotózásra érkezők közül többen először kissé félénken mozogtak a fényképezőgép előtt, ám a jó tanácsok sokat segítettek abban, hogy feloldódjanak. A résztvevők feltöltődésként, kikapcsolódásként élték meg a lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában