Jászkunság

2021.10.04. 11:30

Több baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a földvári csapat edzője, kamion és kisbusz ütközött össze Jászberénynél, gyermekeket szállító busz karambolozott Kőröstetétlen közelében – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

A szombati, Tiszaföldvár II.–Lurkó Focimánia megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzést követően, az esti órákban tragikus hirtelenséggel elhunyt a hazai csapat játékos-edzője, Kiss Attila. A megyeszerte kedvelt 46 éves, Mogyi becenévre hallgató sportember pályafutása során több évig erősítette a Tiszaföldvár, a Martfű és a Cibakháza gárdáját is.

Kiss Attila magyaráz játékosainak
Fotó: Facebook/TISE

Egy kisbusz közlekedett Jászberény külterületén Jászjákóhalma felé október 1-jén este, amikor a busz vezetője egy vele azonos irányba haladó járműszerelvény előzésébe kezdett. A sofőr manővere során frontálisan összeütközött egy szemből érkező járműszerelvénnyel. A baleset következtében három ember a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Egy gyermekeket szállító autóbusz ütközött össze egy teherautóval a Kocsért és Kőröstetétlent összekötőt út 13-as kilométerszelvényénél, szeptember 30-án délután. A balesetben tízen sérültek meg, köztük négy gyermek.

Fotó: Donka Ferenc

Rendben lezajlott a próbaterhelés az M44 gyorsforgalmi út új Tiszaugi-hídjánál. Az adatok kiértékelése még néhány hetet igénybe vesz. A híd építése a végéhez közeledik, már csak a befejező munkálatok vannak hátra.

Fotó: nif.hu

Egy fűszerpaprikát szállító teherautó pótkocsijának, majd egy traktornak ütközött egy személyautó szeptember 30-án délelőtt Tiszaföldvár és Mezőhék között. A balesetben utóbbi jármű mozgásképtelenné vált, a teherautó pótkocsijának egyik kereke pedig defektes lett.

Fotó: Tiszaföldvár ÖTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában