Rekonstrukció

2021.11.17. 13:58

Átadták a felújított járdát Rákóczifalva központjában

Dr. Kállai Mária maga is végigsétált dr. Túróczi Imre polgármesterrel együtt az új járda egy szakaszán.

Kovács Berta

Rákóczifalván átadták az elkészült járdát.

Fotó: Nagy Balázs

Ötszáz méternyi járda újult meg a minap Rákóczifalva központjában. A beruházás átadóját szerdán tartották meg önkormányzati képviselők, hivatal- és intézményvezetők részvételével.

– Akik itt jelen vannak, a közösség meghatározó tagjai, mivel egyrészt látják, hallják a település igényeit, másrészt pedig összefognak a lépésről lépésre történő fejlesztések érdekében – hangoztatta az átadón dr. Kállai Mária. Az országgyűlési képviselő maga is végigsétált dr. Túróczi Imre polgármesterrel együtt az új járda egy szakaszán.

– Örök igazság, hogy a jót nagyon könnyű megszokni, de azt is látni kell, hogy egy-egy jó mögött nagyon kemény munka van – hangsúlyozta a képviselő.

Dr. Túróczi Imre (balra), mellette dr. Kállai Mária
Fotó: Nagy Balázs

– Amikor a magyar kormány támogatásával Rákóczifalva 300 millió forintot tud belső útjainak megújítására fordítani, s a település a saját, felelős gazdálkodásával tud ehhez még tud hozzátenni, akkor el lehet oda jutni, hogy ez a nagyon régen orvosolandó probléma – az utak, járdák állapota – a legerősebb lakossági igény mentén, végül megoldódjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában