Rekonstrukció

2021.11.12. 10:27

Elkezdődött az út felújítása Kunmadaras és Tiszaszentimre között

A teljes, tizenegy kilométeres szakasz felújítása 2022-ben fejeződik be.

Ujvári László

A napokban vonultak fel a kivitelező munkagépei az érintett szakaszra

Fotó: Ujvári László

Harmadik üteméhez érkezett a Tiszaszentimre környéki utak felújítása, a napokban megkezdődött a Kunmadaras felé vezető rossz állapotú út egy jelentős szakaszának a rendbetétele.

A napokban vonultak fel a kivitelező munkagépei az érintett szakaszra
Fotó: Ujvári László

Szeptember 18-án, a tiszaszentimrei falunapon jelentette be F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője, hogy 2022-ben Kunmadaras irányába halad tovább az útfelújítás. Az első, valamivel több mint három kilométeres szakasz újra aszfaltozása már idén elkezdődött a Magyar Falu Program keretében, november elején vonult fel a kivitelező.

Mint Koczúrné Tóth Ibolya, Tiszaszentimre polgármestere a település közösségi oldalán megerősítette: jövőre másik pályázati forrásból folytatódik a munka, így a teljes, tizenegy kilométeres szakasz felújítása 2022-ben fejeződik be.

Még 2019-ben vette kezdetét a Tiszaszentimre körüli utak felújítása, először a Tomajmonostora felé vezető néhány kilométeres szakasz kapott teljesen új burkolatot, majd két évvel később, idén nyáron már a település belterületén, valamint Tiszaszőlős felé is megújult az út, egészen a derzsi elágazásig. Utoljára maradt a Kunmadaras felé vezető útszakasz, amely két ütemben – most és 2022-ben – kap teljes szélességében új aszfaltburkolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában