Jászkunság

2021.11.04. 18:00

Idén is gyűjtést szerveznek a rászoruló családok szebb karácsonyáért

Az adományokat november 8. és december 3. között várják a megyeháza portáján.

Szoljon.hu

Az idei évben is gyűjtést szerveznek megyénkben a rászoruló családok és gyermekek szebb karácsonyáért. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ugyanis ezúttal is közreműködik a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági kezdeményezéseiben – tájékoztatott közösségi oldalán a megyei önkormányzat.

Az önkormányzat központi gyűjtőhelyként várja a felajánlásokat.

Többféle módon is lehet támogatni

Szeretetdoboz: környezetbarát, újrafelhasználható vagy bármilyen más típusú, szépen és gondosan becsomagolt dobozba, elsősorban tartós élelmiszereket (cukor, olaj, liszt, tea, fűszer, keksz, kakaó, száraztészta, édesség) és tisztálkodószereket (sampon, tusfürdő, fogkrém, öblítő, mosószer, pelenka) várnak. Az önkormányzat külön köszönetét fejezi ki azoknak, akik az ételintoleranciával küzdőkre is gondolnak.

Nyilas Misi pakk: a kilátástalan helyzetű gyermekek csomagja, amelybe lehet tenni édességet, fejlesztő játékot, meleg sapkát, sálat, kesztyűt, zoknit, fogkefét, fogkrémet, füzetet, tollat, kifestőt, színes ceruzát, radírt és egy kedves levélüzenetet.

Kívánságlista program: nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek kívánságait lehet teljesíteni az alábbi oldalon keresztül.

Az adományokat november 8. és december 3. között várják a megyeháza portáján hétköznapokon 8 és 16 óra között. Hétfőnként 14 és 15 óra között Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke személyes veszi át a csomagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában