elismerés

2021.11.23. 10:25

Nemzeti Kiválóság Díjban részesült a Szolnok Városi Óvodák szervezete

Az elismerést hétfőn, ünnepélyes keretek között adták át.

Szoljon.hu

Budapest, 2021. november 22. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b) és Lepsényi István, az ITM miniszteri biztosa (j) átadta a 2021. évi Nemzeti Kiválóság Díjat a Közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatást nyújtó szervezet kategóriában a Szolnok Városi Óvodák részére, amelyet Szamosfalviné Töröcsik Ibolya általános igazgatóhelyettes (k) vett át a Pesti Vigadó Dísztermében 2021. november 22-én. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A budapesti eseményen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter arról beszélt, hogy a versenyképesség elképzelhetetlen innováció és zöld szemlélet nélkül – számolt be az MTI. A díjazottak azonban teljes mértékben megfelelnek ezeknek a kihívásoknak.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (balra) és Lepsényi István, az ITM miniszteri biztosa adta át a 2021. évi Nemzeti Kiválóság Díjat a Közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatást nyújtó szervezet kategóriában a Szolnok Városi Óvodák részére, amelyet Szamosfalviné Töröcsik Ibolya általános igazgatóhelyettes vett át a Pesti Vigadó Dísztermében.

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában