Galériával

2021.11.28. 20:25

Rászoruló gyerekeknek gyűjtöttek a szolnoki spartanosok

Egy jótékonysági futás keretében várták a felajánlásokat.

Szoljon.hu

20211128 Szolnok A Spartan Training Group Szolnok jótékonysági futásra és edzésre várta az érdeklődőket. Az esemény során a Tündékör Alapítványnak gyűjtöttek játékokat és édességeket. Fotó: Mészáros János Új Néplap

Jótékonysági futásra és edzésre várta vasárnap az érdeklődőket a Spartan Training Group Szolnok a tiszaligeti Csónakázó tó melletti futókörhöz. A résztvevők a Tündérkert Alapítványnak gyűjtöttek játékokat és édességet.

Bár a szervezők tartottak tőle, hogy az eső elmossa a programot, de szerencsére ez elmaradt, így csak a sárral kellett megküzdeniük a sportolni vágyóknak. Ahogy a spartanosok fogalmaztak, nekik ez nem volt kihívás. Sőt!

– A délelőtt jó hangulatban telt, óránként volt egy 20-25 perces futós, erősítős edzés, közben pedig folyamatosan érkeztek a látogatók, hozták a felajánlásokat – mondta el Papp Szilvia, a Spartan Training Group Szolnok egyik tagja.

– Rengeteg ajándék érkezett. Kaptunk gyerekjátékokat, könyveket, színezőket, képességfejlesztőket, írószereket, tollas szetteket, labdákat, ugrálóköteleket, rengeteg müzlit, csokit, szaloncukrot, rizschipset. Volt aki ruhát hozott, gyerekcipőt és kaptunk két nagy szatyorban tartós élelmiszert és vegyiárut is – részletezte. Majd hozzátette, nagyon hálásak mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a nap sikerességéhez.

A szervezők különböző süteményekkel, spartanos zsíros kenyérrel és mézeskaláccsal kedveskedtek a látogatóknak, valamint a legkisebbeket spartan logós színezőkkel várták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában