koronavírus

2021.11.09. 12:57

Segítik az idős, rászoruló embereket Jászkiséren

A polgármesteri hivatal és az Alapszolgáltatási Központ a koronavírus-járvány negyedik hullámának idején is kiemelt figyelmet fordít az idős, önmaguk ellátására nem képes vagy karanténban lévő személyek ellátására Jászkiséren.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

– A járvány elleni hatékony védekezés mindannyiunk közös érdeke. A fertőzések újbóli terjedésének visszaszorítása érdekében továbbra is fokozott összefogásra van szükség – írta a város közösségi oldalán Lukácsi György polgármester.

Az érintett lakosok élelmiszer vásárlásban, gyógyszer kiváltásban és ebéd házhoz szállításában kérhetnek segítséget a polgármesteri hivatal és az Alapszolgáltatási Központ elérhetőségein. Az erre a célra rendszeresített igénylőlap a város honlapjáról is letölthető. Egészségünk megóvása mindannyiunk közös érdeke, ezért a polgármester a védőoltás felvételének fontosságára is felhívta a lakosság figyelmét. Telefonszámok, melyeken az érintettek információt, segítséget kérhetnek: Polgármesteri Hivatal: 57/550-130; 70/682-7393; Alapszolgáltatási Központ: 57/450-499; 20/451-3762.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában