Eppel János

2021.11.17. 07:00

Szolnokra látogatott a VOSZ napokban megválasztott elnöke

Eppel János az elképzeléseiről is beszélt a szolnoki látogatásán.

K. B.

Dr. Lits József (balra) fogadta Eppel János elnököt

Fotó: Nagy Balázs

Szolnokra látogatott hétfőn a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) új elnöke. Eppel Jánost a VOSZ október 14-én, Budapesten megtartott tisztújító küldöttgyűlésén választották meg a szervezet élére az elkövetkezendő öt évre.

A szervezet alapvető küldetésének három pillére a vállalkozói érdekképviselet, szolgáltatások biztosítása a tagoknak, valamint a vállalkozásfejlesztés. Eppel János úgy véli, a VOSZ jó teljesítményt nyújtott az elmúlt években, a további fejlődésének pedig a megyei szervezetek a kulcsai. Ezért nagy hangsúlyt fektet a területi vezetőkkel való kapcsolatépítésre, a helyi viszonyok megismerésére.

Jász-Nagykun-Szolnok me­gye sok szempontból élen jár a szervezet törekvéseinek szempontjából, ezért látogatásának legelső célállomása Szolnok volt, ahol dr. Lits Józseffel, a VOSZ megyei elnökével folytatott egyeztetéseket, véleménycserét. Mint mondta, dr. Lits Józsefet a szövetség köreiben olyan emberként tartják számon, akinek a véleményére érdemes adni, akinek a tanácsait érdemes meghallgatni. Így mindenképpen szeretett volna vele arról is egyeztetni, milyen irányba érdemes a továbbiakban gondolkodni.

Dr. Lits József (balra) fogadta Eppel János elnököt
Fotó: Nagy Balázs

Eppel János az elképzeléseiről is beszélt a szolnoki látogatásán.

– Az a szemlélet, hogy a központból majd megmondják, hogy mit, hogyan kell tenni, szerintem soha nem működött – mutatott rá a szervezet vezetője. – Viszont ha hiteles vállalkozások, hiteles elnökök működnek szervezetten együtt, olyan rendszerekkel, amit a központtal közösen létrehozunk, akkor az hatékonyan segítheti a vállalkozások munkáját – hangsúlyozta az új VOSZ-elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában