abony

2021.11.09. 13:39

Új védelmi intézkedéseket hoztak a Humán Szolgáltató Központban

A koronavírus-járvány negyedik hullámának erősödése, valamint a megbetegedés elterjedésének megakadályozása érdekében intézményünkben új, védelmi intézkedések léptek életbe november elsejétől – hívta fel a figyelmet közleményében a Humán Szolgáltató Központ.

Hartai Gergely

Fotó: Nagy Balázs

Arról is tájékoztattak, hogy intézményükben a szájat és orrot eltakaró maszk, illetve kézfertőtlenítő használata kötelező. Az ügyfélfogadó térben pedig egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, a többi ügyfél az udvaron, egymástól másfél méteres távolságban várakozhat.

Megtudtuk, az udvaron kerti padot helyeztek el azok számára, akik nem tudnak hosszabb ideig állva várakozni. Emellett minden ügyintézés után az ügyfélfogadó helyiségben fertőtlenítést és szellőztetést végeznek. A szolgálat arra kéri az ide érkezőket, hogy személyes ügyintézésre csak akkor jöjjenek, ha a koronavírus megbetegedés tüneteit nem észlelik magukon. Ügyintézés esetén lehetőség van időpontkérésre is, melyet a 06-70/386-6671-es telefonszámon tehet meg a lakosság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában